Lejsi Čeber: biografija, visina, težina, godine, mere

Glumica Lacey Chabert је рођен Lacey Nicole Chabert 30. septembra 1982. u Purvisu, Misisipi, ćerka Džuli i Tonija Čeberta. Ona je cajunskog (francuskog), italijanskog, engleskog i škotskog porekla. Prvo je stekla istaknutost kao dečja glumica na televiziji zbog uloge Klaudije Selindžer u televizijskoj drami Party of Five (1994–2000). Lejsi je počela da se bavi dramskim i muzičkim nastupima ui oko svog rodnog grada u Misisipiju od ranog detinjstva, a bila je finalista na Star Search (1983) 1991. Preselila se u južnu Kaliforniju 1994. i 2013. udala se za Dejvida Nedara. Ona i David dobili su prvo dete 1. septembra 2016. godine.

Lacey Chabert

Lični podaci Lacey Chabert:

Datum rođenja: 30. septembar 1982

Mesto rođenja: Purvis, Misisipi, SAD

Rođeno ime: Lacey Nicole Chabert

Nadimak: Esmeralda Belle Jane, Lay Lay, Dinamite Termite

Znak zodijaka: Vaga

Zanimanje: glumica, glasovna glumica, pevačica

Nacionalnost: Amerikanac

Rasa/Etnička pripadnost: Cajun (Francuski), Italijan, Englez, Škot

Religija: hrišćanska

Boja kose: tamno smeđa

Boja očiju: Lešnik

Statistika tela Lejsi Čebert:

Težina u funti: 115 lbs

Težina u kilogramima: 52 kg

Visina u stopama: 5′ 3″

Visina u metrima: 1,6 m

Dimenzije tela: 37-24-35 in (94-61-89 cm)

Veličina grudi: 37 inča (94 cm)

Veličina struka: 24 inča (61 cm)

Veličina kukova: 35 inča (89 cm)

Veličina grudnjaka/veličina čaše: 34C

Veličina stopala/cipela: 6 (SAD)

Veličina haljine: 2 (SAD)

Porodični detalji Lejsi Čebert:

Otac: Tony Chabert

Majka: Julie Chabert

Suprug: David Nehdar (m. 2013)

Deca: Julia Mimi Bella Nehdar (ćerka)

Braća i sestre: Chrissy Chabert, Wendy Chabert, T.J. Chabert

Lacey Chabert Obrazovanje:

Није доступно

Filmografija Lejsi Čebert:

U snu (2009)

Duhovi prošlosti devojaka (2009)

Shermanov put (2008)

Crni Božić (2006)

fetva (2006)

Prljava dela (2005)

Dobri momci (2005)

Vozači zadovoljstva (2005)

Senka straha (2004)

Zle devojke (2004)

Rugrats Go Wild (2003) (glas)

Daddy Day Care (2003)

Podlaceva žena (2002)

Legenda rodnog grada (2002)

Film Wild Thornberrys (2002)

Nije još jedan tinejdžerski film (2001)

Tart (2001)

Izgubljeni u svemiru (1998)

Babes in Toyland (1997) (glas)

Anastasija (1997) (pevački glas)

Činjenice Lacey Chabert:

*Bila je gospođica Mlađi Misisipi.

* Proglašena je za #56 na listi Hot 100 magazina Maxim iz 2005. godine.

*Njena ćerka Julija je barem delimično nazvana po svojoj mami.

*Prati je dalje Twitter и инстаграм.